Agroturizam

 

Agroturizam kao novi drugačiji vid turističke ponude sve prisutniji je u Hrvatskoj pa tako i na otoku Krku.
Autohtone seoske kuće najčešće smještene u unutrašnjosti otoka u prirodnim oazama koje odišu mirom i tišinom, na svega nekoliko minuta vožnje od turističkih razvijenih područja idealne su za doživljaj nezaboravnog gurmanskog iskustva.
Uz raznoliku gastronomiju, otok Krk odiše bogatom poviješću, tradicijskih vrijednostima, arhitektonskim i kulturnim naslijeđem ruralnog kraja te biološkom raznolikošću.
Upravo navedeno jest glavni motiv odabira ovakvog vida opuštajućeg odmora u prirodnom okuženju unutrašnjosti otoka, a domaćini će se zasigurno pobrinuti da sva vaša osjetila uživaju.

 

AGROTURIZAM “DVORI SV. JURJA”
Bok od Brozića 100
Vrh,
51500 KRK
Tel 091 505  3391
stancija.bonmartin.krk@gamil.com
www.krk-agroturizam.com

Smješten je svega 10 minuta vožnje od grada Krka, iznad uvale Sv. Jurja, sa kojeg se pruža prekrasan pogled na susjedne otoke sjevernog Jadrana koji će vas zasigurno ostaviti bez daha.
U Dvorima Sv. Jurja možete provesti nezaboravan odmor u duhu otočkog sela, u opuštajućoj atmosferi okruženi domaćim životinjama, uživajući u mirisima i okusima netom ubranog bilja iz obližnjeg vrta i bogatoj autohtonoj kuhinji.
Ponuda domaćih proizvoda posebnost je koju svakako treba isprobati i doživjeti u tipičnom ambijentu sela.

Uz raznovrsnu i bogatu gastronomiju u ponudi su i razni sportski sadržaji.
Stoga ukoliko ste željni adrenalina, možete uživati i u sportskim aktivnostima poput quad biking-a, paintballa, cycling&MTB te jahanja, a za one mirnijeg duha na raspolaganju su opuštene šetnje šumskim stazama, nordijsko hodanje ili pak izleti brodom, ribarenje te jedrenje.