Plaže otoka Krka

Plaže otoka Krka

Otok Krk okružuje bistro i čisto more, a svojom ljepotom posebno privlače plaže. Bilo skrivene u uvalama ili uređene hotelske i gradske plaže, šljunčane, pješčane, kamene, stjenovite, plaže uz kampove li pak one do kojih se može doći barkom ili šetajući po pastirskim stazama uz borovu šumu, sve su to plaže otoka Krka koje mogu zadovoljiti različite potrebe.

Želite li provesti godišnji odmor u krugu obitelji uz sportske aktivnosti i zabavu na raspolaganju su vam cijeli niz manjih i većih uvala povezanih šetnicama koje nude mnogobrojne sadržaje, poput onih sportskih, parkova za djecu, nerijetko smještenih u debeloj hladovini zelenila te ugostiteljski objekti.

Ukoliko pak preferirate osamu ili ste romantičan tip, male uvalice koje skrivaju još neotkrivene plaže,   udaljene od civilizacije i turističkih gužvi, neke dostupne samo s morske strane, pravi su izbor za vas.

Zalaskom sunca, plaže mame na romantične šetnje ili pak zabavu. U potrazi za dobrim provodom svakako posjetite caffe barove i klubove koji nerijetko na otvorenom nude zabavu do kasnih noćnih sati.

Uz spomenute plaže, otok Krk nudi i plaže za kućne ljubimce, a na raspolaganju su i nudističke plaže na kojima ćete uživati u prirodnim ljepotama obale, kristalno čistom moru i spoju prirode i čovjeka.

Otok Krk je i otok Plavih zastava. Naime, na sveukupno 15 plaža ponosno se vijore Plave zastave kao najbolji dokaz čistoće mora i obale, te postignutih standarda kvalitete usluga.

Svakako valja pridodati činjenicu da sezona kupanja na Krku počinje već u proljeće, te traje sve do kasne jeseni, zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi.

Plaže otoka Krka prepune zvukova, mirisa i boja nikako ne smijete zaobići, stoga vama prepuštamo na odabir da otkrijete plažu po vlastitom ukusu!

OMIŠALJ  Plaža "Pesja" 
NJIVICE Plaža "Jadran"
MALINSKA Plaža "Rupa"
KRK Plaža "Porporela"
Plaža "Camping Ježevac"
Plaža autokampa "Krk"
Plaža "Dražica"
Plaža "Dunat", Kornić
Plaža "Jert", Pinezići
PUNAT Plaža naturističkog kampa "Konobe"
Plaža "Punta Debij"
BAŠKA Plaža "Vela plaža"
ŠILO Plaža "Pećine", Šilo
SOLINE Plaža "Soline"
GLAVOTOK Plaža autokampa "Glavotok"

 

 

Plaže za pse
KIJAC nedaleko mjesta Njivice
KRK plaža "Redagara", u blizini hotela "Koralj"
BAŠKA nalazi se u sklopu "Vele Plaže"
ŠILO u blizini rta Šilo
VRBNIK uvala MALA JAVNA, u blizini plaže Sv. Marak
MALINSKA u sklopu kompleksa HALUDOVO - Ribarskog Sela
DUNAT plaža GALAPAGOS

Virtualna šetnja

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška

Obiteljski smještaj

na otoku Krku

Pronađite smještaj za vaš savršen odmor!

TRAŽI