Smještaj

Smještaj

Odaberete li za svoj odmor ili poslovni susret neki od velikih, srednjih ili pak malih obiteljskih hotela na našem otoku, osjetit ćete tradicionalnu gostoljubivost vaših domaćina i svih otočana.

Hoteli, smješteni u neposrednoj blizini prekrasnih plaža, osim osnovne ponude, usluge smještaja i prehrane, nude i dodatne sadržaje kao što su zabava, sport, izelti brodom, wellness.

Kampovi otoka Krka smješteni su na najljepšim otočnim lokacijama, uz samo more, s jedinstvenim vidikovcima i u iznimnom prirodnom ambijentu. Kvaliteta kamping sadržaja, uređeni sanitarni čvorovi, dobra opskrba, dostupnost i gostoprimstvo, njihove su glavne odlike.

Osim hotela i kampova u ponudu je dakako uključen i privatni smještaj, obiteljske kuće s kvalitetnim apartmanima i sobama, od kojih se neke nerijetko nalaze u blizini uređenih ili divljih plaža.
Uz pomoć mnogobrojnih turističkih agencija, koje se nalaze u gotovo svakom manjem i većem mjestu na otoku, možete na idealnim lokacijama pronaći apartman ili sobu za vašu obitelj ili prijatelje.   

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška

Obiteljski smještaj

na otoku Krku

Pronađite smještaj za vaš savršen odmor!

TRAŽI