Turistička zajednica otoka Krka - Smještaj - Hoteli - Baška

Baška - Hoteli

Baška

Corinthia ***

Hotelski kompleks Corinthia-Baška udaljen je svega 50 metara od dva kilometra dugačke šljunčane plaže, jedinstvene na ovom prostoru te samo 300 metara od središta mjesta Baška, što ga čini idealnim za boravak obitelji s djecom. Tri međusobno povezana objekta, 10 Villa i moderni Wellness centar Baška, čine srce turizma i neizostavan dio prepoznatljive slike i imagea Baške.

Zvonimir ****

Hotel Zvonimir i apartmanski objekt Villa Adria kompletno renovirani 2003. godine, smješteni su uz romantičnu promenadu koja ih dijeli od sunčane i na ovim prostorima jedinstvene, dva kilometra dugačke bašćanske plaže. Interijeri hotela Zvonimir istančano su uređeni u tonovima mora, sunca i pijeska te ukrašeni motivima hrvatskog drevnog pisma glagoljice. U Villi Adria, na samo nekoliko koraka od kristalnog žala, očekuje vas visok komfor boravka i veličanstven pogled na more i bijele otočiće.

Atrium Residence Baška *****

Turistički objekt sa sobama i apartmanima na razini 4 i 5 zvjezdica, smješten je 30 metara od prekrasne plaže i 300 metara od središta mjesta Baška. Sve smještajne jedinice su klimatizirane/grijane, opremljene SAT TV s radijem i hotelskim telefonom, internetskim priključkom, sefom, sušilom za kosu, mini barom u sobama te kuhinjom u apartmanima. U ponudi ATRIUM RESIDENCE-Baška možete pronaći Double Room, Double Standard Room, Studio Apartment, Standard Apartment, Superior Apartment, Elite Apartment te Luxury Apatrment odnosno sobe i apartmane koji su različito uređeni i opremljeni kako bi zadovoljili različite ukuse i potrebe gostiju. Gostima su također na raspolaganju unutarnji i vanjski bazen, fitness centar, teniski tereni te dječje igralište.

Tamaris ***

Hotel "Tamaris" je novouređeni mali obiteljski hotel, smješten na samoj prekrasnoj dva km dugačkoj šljunčanoj plaži, jednoj od najljepših plaža hrvatskog Jadrana. Unutarnje i vanjsko uređenje pomno je uklopljeno s podnebljem i tradicijom ovog dijela Mediterana, što nudi nezaboravni doživljaj mjesta gdje se očuvana kultura i prirodna baština dodiruje s moderno opremljenim i uređenim naseljima te objektima za odmor, zabavu i rekreaciju.

HERITAGE HOTEL FORZA

Na mjestu nekadašnjeg restorana Forza odnosno nadogradnjom istog, početkom srpnja 2015. godine otvoren je novi ugostiteljsko smještajni objekt Hotel Forza koji spada u kategoriju hotela baština (heritage hotel.) Novotvoreni obiteljski hotel, smješten je u samom središtu Baške, u staroj jezgri s pogledom na prelijepu i najpoznatiju plažu Jadrana, bašćansku plažu. Hotel nudi trinaest luksuzno uređenih soba i tri apartmana, a posebnost hotela je i u tome što niti jedna smještajna jedinica nije ista. Naime, svaka odiše posebnošću uz zadršku starog, autohtonog izgleda.

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška

Obiteljski smještaj

na otoku Krku

Pronađite smještaj za vaš savršen odmor!

TRAŽI