Turistička zajednica otoka Krka - Smještaj - Hoteli - Krk

Grad Krk - Hoteli

Krk

Dražica Dep. Lovorka & Tamaris ***

Hotelska kuća HOTELI KRK raspolaže s oko 600 ležaja raspoređenih u četiri smještajna objekta. To su tri smještajna objekta: hotel Dražica, depandansa Villa Lovorka i depandansa Tamaris koje zajedno čine hotelsko naselje Dražica. Četvrti, novouređeni objekt, hotel Marina djeluje kao zasebni objekt. Hotelsko naselje Dražica smješteno je uz samo more, okruženo borovima i lovorima, 500 metara od središta grada Krka. Otvoreno je od ožujka do studenog. Naselje raspolaže vlastitim parkiralištem, izvrsnim ugostiteljskim sadržajima, bazenima te fitnesom koji je besplatan za goste hotela. Masaže kao i ostali sportski sadržaji, tenis igrališta sa školom tenisa, mini golf, stolni tenis, igralište za badminton/odbojku također su na raspolaganju. Animacija za djecu i odrasle organizira se tijekom ljetnih mjeseci.

Valamar Koralj Romantic Hotel ***

Hotel Valamar Koralj - Romantic hotel smješten je iznad prekrasne uvale s pješčanim dnom, samo 10 minuta hoda od stare jezgre srednjevjekovnog grada Krka. Okružen mirisnom borovom šumom i mediteranskim raslinjem, idealan je izbor za opuštajući odmor u romantičnom okruženju, ali i za poslovne sastanke, seminare i kongrese.

Marina ****

Spomenuti hotel Marina raspolaže s 10 smještajnih jedinica, nalazi se na samoj rivi u središtu grada Krka. Sve smještajne jedinice su opremljene: klimatizacijom (hlađenje/grijanje), telefonom s direktnom linijom, SAT LCD televizorom, sefom, mini barom, internetskim priključkom te u kupaonici sušilom za kosu.

Bor ***

Mali, obiteljski hotel, potpuno obnovljen 2002. godine, smješten uz samo more, u gustoj borovoj šumi, promenadom povezan s 800 metara udaljenim središtem grada Krka. Ugodno i mirno okruženje za obiteljski odmor. Hotel je otvoren od Uskrsa do sredine listopada.

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška

Obiteljski smještaj

na otoku Krku

Pronađite smještaj za vaš savršen odmor!

TRAŽI