Turistička zajednica otoka Krka - Smještaj - Hoteli - Malinska

Malinska - Hoteli

Malinska

Adria ***

Mali, obiteljski hotel Adria smješten je u središtu Malinske, usred slikovite lučice s prekrasnim šetalištem i jedinstvenim pogledom na mjesto i uvalu Malinske, te na susjedni otok Cres. Hotel Adria i Malinska pravo su mjesto za miran obiteljski odmor u ugodnom ambijentu blage mediteranske klime, sunca i čistog mora.

Malin ****

Hotel Malin, smješten u zelenoj oazi mjesta Malinske, poznate po blagoj mediteranskoj klimi, tik uz more, spojio je u svom profinjenom ambijentu i ugostiteljskoj ponudi suvremenost današnjice s bogatim nasljeđem otočne kulture i tradicije u turizmu. Otvoren cijele godine.

Vila Rova ***

Smješten na zapadnom dijelu otoka Krka, u uvali Rova, nedaleko Malinske. Udaljen je dva kilometra od središta mjesta ili oko 20 minuta hoda šetnicom uz more. Otvoren je od tjedna prije Uskrsa do kraja listopada.

"Pinia" Porat ****

Obiteljski hotel Pinia smješten je u mjestu Porat, 3 km od centra Malinske, na samoj plaži, s vlastitim sunčalištem. Pravo je mjesto za one koji traže miran i vrhunski smještaj uz ukusnu i raznovrsnu kuhinju.

Blue Waves Resort ****

Blue Waves Resort se nalazi na otoku Krku, uz samu plažu s kristalno čistim morem. S centrom Malinske, obližnjim malim ribarskim i turističkim mjestom, povezan je 2 km dugom obalnom šetnicom. Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala i modernim dizajnom, ovaj resort se savršeno uklopio u primorski krajolik. 97 soba raspoređeno je u tri odvojena objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata. I u sobama prevladavaju smeđi tonovi, a opremljene su prema standardima hotela s četiri zvjezdice. Sve sobe raspolažu s klima uređajem, LCD TV-om, minibarom, sefom, kupaonicom s kadom ili tušem, sušilom za kosu, telefonom. Ponuda restorana i barova je vrlo široka, a pozicija uz samo more. Gosti imaju mogućnost biranja između buffet restorana i tematskog restorana. Oba restorana nude svakodnevno specijalitete hrvatske i internacionalne kuhinje. Na samoj plaži se nalazi Beach bar, a uz jedan od bazena na otvorenom i Pool bar. Kraj recepcije se nalazi i Lobby bar s malom terasom. Resort ima i vlastito parkiralište, kao i podzemnu garažu s 25 mjesta za automobile, a otvoren je od ožujka do listopada.

VILLA MARGARET

Villa Margaret je obiteljski hotel smješten na zapadnoj obali otoka Krka u mjestu Porat, udaljen svega 3 km od centra Malinske. Preuređen hotel svoja vrata otvorio je početkom lipnja 2015. godine sa petnaest moderno opremljenih, komfornih i klimatiziranih soba te dva apartmana. Budući da je hotel smješten u neposrednoj blizini mora, gostima je na raspolaganju vlastita privatna plaža. Villa Margaret svojim individualnim pristupom prema svakom gostu, nudi sve pogodnosti za pravi i nezaboravni odmor.

MARE & MONS DELUXE

Mare&Mons Deluxe prvi je integralni hotel na Kvarneru smješten u zelenoj uvali Rova, u neposrednoj blizini Malinske. Okružen borovom šumom, u tihoj oazi mira s kristalno čistim morem idealno je mjesto za bijeg od užurbane svakodnevnice. Hotel raspolaže sa 19 vrhunski opremljenih apartmana uz personaliziranu uslugu i prijateljski pristup prema svakom gostu. Uz hotel se nalazi prelijepa privatna plaža, te romantična šetnica koja vodi do centra Malinske.

Grad Krk

Grad Krk

Dobrinj

Dobrinj

Omišalj

Omišalj

Njivice

Njivice

Malinska

Malinska

Klimno

Klimno

Šilo

Šilo

Vrbnik

Vrbnik

Punat

Punat

Baška

Baška

Obiteljski smještaj

na otoku Krku

Pronađite smještaj za vaš savršen odmor!

TRAŽI